БОРИСОВ ГИ РАЗПОРИ ПО ШЕВОВЕТЕ! Обаче Кирето, Денков, Асен пак

...
БОРИСОВ ГИ РАЗПОРИ ПО ШЕВОВЕТЕ! Обаче Кирето, Денков, Асен пак
Коментари Харесай

Калина Андролова: БОРИСОВ ГИ РАЗПОРИ ПО ШЕВОВЕТЕ! Обаче Кирето, Денков, Асен пак са доволни!

„ БОРИСОВ ГИ РАЗПОРИ Пожарна охрана ШЕВОВЕТЕ! Обаче Кирето, Денков, Асен отново са удовлетворени!Направо са качени на черешата. И се канят отново да приложат остарялата формула. “ Това написа във фейсбук анализаторът Калина Андролова, след коя на изборния ден.

SafeNews разгласява целия текст без редакторска интервенция.

БОРИСОВ ГИ РАЗПОРИ Пожарна охрана ШЕВОВЕТЕ! Обаче Кирето, Денков, Асен отново са удовлетворени! Направо са качени на черешата. И се канят отново да приложат остарялата формула:

ГЕРБ ни размазват, само че ние ще ги рекетираме, до момента в който изпълнят всичките ни условия, в това число да ни поддържат, с цел да можем ние умерено да разтурваме страната. Приличат ми на жабата от баснята на Лафонтен, която желала да стане огромна колкото вола, почнала да се надува, питала другите жаби дали има смяна, само че те всякога й казвали, че няма смяна, и тя отново продължавала да се надува, до момента в който най-после се пръснала.

Така че чакаме следващата глава от харвардския учебник по безочливост – втори са, само че са толкоз неуместно значими и с толкоз доста въздух, че неизбежно ще изискат, както между другото постоянно до момента, ТЕ ДА ДИКТУВАТ НА ПЪРВАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА!

В последна сметка добре е да се осъзнае, че първите две обединения – ГЕРБ и ПП/ДБ, са безусловно непримирими и надълбоко разнообразни. Не поради идеологически различия. А поради истеричната политическа инфантилност на втората политическа мощ, която е изцяло лишена от просвета и познания за това по какъв начин се прави и какво би следвало да съставлява в същността си една управническа коалиция.

Да поставиш едно значимо изискване – да. Но да изискваш от първата политическа мощ да те обслужва, да ти подари властта, да ти изчетка обувките, да ти сервира кафето, да се излага като ти гласоподава необразованите промени и недодяланите законопроекти, и всичко това като почит към твоята политическата непросветеност и загуба на изборите – НЕ!

Състоянието на България е отражение на умствената ни настройка. Лидерите на партии следва да имат други задания, не просто да се ненавиждат непреодолимо…

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

ГЕРБ – Съюз на демократичните сили са огромните спечелили, жестока борба за четвъртото място на изборите, напомня още SafeNews.

Това сочат първичните резултати получени въз основа на exit poll от „ Тренд “ и „ Галъп “.

Изключително люта борба за четвъртото място се водеше на изборите в неделя.

Още вести четете в: Избори 2024, Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР