Борисов ги извъртя с любимия си специалитет и всичко остана

...
Борисов ги извъртя с любимия си специалитет и всичко остана
Коментари Харесай

Калоян Методиев: ПП-ДБ върнаха Борисов в държавата, сега - и в Столичния общински съвет

Борисов ги извъртя с обичания си специалитет и всичко остана в ръцете на софийската мафия, против която гласоподаваха софиянци.
Всякакви типажи съм виждал в политиката, само че такива баламурници (без никакво извинение) като ПП-ДБ-СС в София не съм виждал. Върнаха Бойко Борисов на национално равнище, нощес го върнаха и в Столична община. Вчера той по този начин ги извъртя, че и да хленчат по всички медии, за тях оттук нататък остава единствено ролята на боксова круша. Номинално имат кмет и ръководител на общинския съвет, което желаеха, и никакво болшинство в съвета. Една кръгла нула. Комисии, публични поръчки, структури, бюджети – всичко си остава в ръцете на софийската мафия, против която гласоподаваха софиянци. Борисов задейства обичания си специалитет – разтрошаване на групи, прекупване на хора, „ овъртолване “ на всички в едно тресавище.
Представител на Политическа партия тази заран безусловно пищи по Българска национална телевизия, че ги били измамили, че към този момент били съпротива. Като не разбираш от нещо – не се занимаваш с него. Ако си се хванал да се занимаваш – търсиш хора, които схващат.  В същото студио представителят на остатъците от „ Възраждане “ в СОС съобщи, че са му предложили 20 милиона, с цел да гласоподават за ръководител на съвета. Било нищо от 3 милиарда бюджет на година. Е, това е СОС.
В София нещата към този момент са по-зле отпреди. Няма явен индивид на политическа отговорност. Едни фасадни боксови кукли – кмета и ръководителя на СОС от ПП-ДБ-СС и една ръководеща клика от ГЕРБ, отцепници от Българска социалистическа партия и Възраждане, съветникът на Мая Манолова, Синя София и Вътрешна македонска революционна организация. Овъртолени до шия нощес си разпределиха комисиите и изхвърлиха като мръсни котетата ПП-ДБ-СС от действителното ръководство на столицата. Първа от господин Борисов в новото болшинство получи пост Ваня Григорова – началник на комисия по опазване на здравето.
Всичко е плаващо и без лице. Отзад остава някой да дърпа конците на аморфната маса в съвета, което е идеалната среда за корупция, безвластие и злоупотреби с власт. Горките софиянци. Очертават се още 4 изгубени години за града. А трябваше просто да се отиде на нови избори за общински съвет.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР