Борисов, Гешев, Терзийски и Младен Маринов да бъдат подведени под

...
Борисов, Гешев, Терзийски и Младен Маринов да бъдат подведени под
Коментари Харесай

БОЕЦ настоява за санкции по Магнитски за Борисов, Гешев, Терзийски и Маринов

Борисов, Гешев, Терзийски и Младен Маринов да бъдат подведени под отговорност по закона " Магнитски " за нарушение на човешките права! Това желаят от гражданско съдружие " БОЕЦ ", които не стопират с самодейностите си на гражданския фронт.

" БОЕЦ съобщи среща с американското посолство по тематиката с полицейското принуждение. Ще представим данни за сходни образци и публично ще изразим позиция, че ръководителите на Министерство на вътрешните работи и страната все още на тези събития – Младен Маринов, Христо Терзийски и Бойко Борисов би трябвало да бъдат глобени по закона " Магнитски ". Този закон подвежда под отговорност властимащи лица точно и главно за нарушение на човешките и цивилен права и правилата на демокрацията ", пишат от БОЕЦ на Facebook страницата си.

" БОЕЦ изрично считаме, че отговорност за това мракобесие би трябвало да носят, както директните причинители, по този начин и политическото управление на Министерство на вътрешните работи и страната. Мутрите в униформи изпълняваха техните заповеди и пазеха тяхната власт! Докато " служителите на реда " пребиваха спокойно протестиращи жители, Борисов наричаше същите тези жители " гадове и негодници " и прикриваше истината за полицейското принуждение, с цел да задържи незаконната си власт!

Те си мислят, че отново ще им се размине, отново ще останат безнаказани, отново ще бъде забравено всичко. Няма да стане. Битката продължава! ", пишат от неправителствената организация.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР