Борисов е символ на разграждането на държавността и няма как

...
Борисов е символ на разграждането на държавността и няма как
Коментари Харесай

Нинова: Пътят е един - оставка на Борисов и нови избори |

Борисов е знак на разграждането на държавността и няма по какъв начин да е въплъщение на рестарта й. Това се споделя в позиция на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка днешното изказване на премиера, в което той предложи нова Конституция и привикване на Велико народно събрание.

Темата за привикване на Велико национално заседание и смяна на Конституцията се слага не за пръв път на вниманието на българското общество. Включително от господин Борисов в сериозни за него и партията му моменти. Чрез такива ходове той нормално цели опълчване на една група българи на други, което му подсигурява време и оцеляване, счита ръководителят на Столетницата.

Според Нинова Борисов не е индивидът, който може да рестартира системата, тъй като той е олицетворението на същата система - най-дълго управлявалият министър председател в България и министър председателят с най-лоши резултати в Европейския съюз.

" Борисов е знак на разграждането на държавността и няма по какъв начин да е въплъщение на рестарта й. България има потребност от смяна на модела и тази смяна стартира със промяната на неговия знак. Този парламент е привършен. Той е с най-ниско институционално доверие. Той няма престиж да направи сериозна промяна. Пътят е оставка на държавното управление, нови избори, парламент с ново доверие - едвам тогава сериозен диалог за смяната на модела ", декларира Нинова на фейсбук профила си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР