Борисов е прав, кампанията ще бъде лесна. Виновно е управлението

...
Борисов е прав, кампанията ще бъде лесна. Виновно е управлението
Коментари Харесай

Росица Кирова: Борисов е абсолютно прав, кампанията ще бъде лесна за ГЕРБ

Борисов е прав, акцията ще бъде лесна. Виновно е ръководството на хора, които имат податливост към машинация, тъй като те излъгаха българското общество. Това съобщи в ефира на bTV лидерът на листата на ГЕРБ-СДС във Видин Росица Кирова. Тя предвижда, че ГЕРБ ще бъде първа политическа мощ след изборите на 2 април.
 
" В листите на ГЕРБ има повече младежи – хора, които имат потвърдена експертиза, и такива с гражданска позиция ", уточни Кирова. По думите ѝ от ГЕРБ-СДС ще търсят обединяване към ясни и съответни цели за съставянето на държавно управление, в това число и за правосъдната промяна.
 
На въпрос дали е допустима коалиция с Българска социалистическа партия, Кирова отвърна, че първо би трябвало да се направи допитване до структурите на партията и тогава ще бъде взето решението.
 
Росица Кирова разяснява и обществените изказване на служебния районен министър Иван Шишков, съгласно който всички строителства от времето на ГЕРБ са били противозаконни.
 
" Да покаже един влезнал в действие акт на нелегално строителство. Самият той до през днешния ден не е издал нито едно позволение за градеж на нов път – нито той, нито министрите, които управляваха в последните две години ", сподели тя.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР