Борисов е помъдрял от периода, в който беше главен секретар

...
Борисов е помъдрял от периода, в който беше главен секретар
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Част от населението е свикнало да му се дава нещо и да мълчи

" Борисов е помъдрял от интервала, в който беше основен секретар на Министерство на вътрешните работи . Той усеща, че младите са ново потомство, което не го схваща и се обръща към тези, които биха го подкрепили. Тези, които са привикнали да има по някой лев от горната страна. ". Това сподели политическият пиар Нидал Алгафари пред Bulgaria ON AIR.

По думите на политическия пиар консервативната част от популацията е свикналa да ѝ се даде нещо и да замълчи.

Според политолога и социолог Цветозар Томов " разговор е неосъществим. Вероятно няма да има съвещание на Народно събрание, евентуално няма да се случи нищо изключително , което да разтресе обществеността. На всяко деяние на държавното управление ще има отговор от митингите в идващите месеци ", акцентира в ефира на политологът Цветозар Томов.

По думите му ръководещите няма да устоят още 7 месеца до постоянните избори.

" Хората желаят смяна, само че не знаят каква да бъд е. Беше по-логично, в случай че те бяха малко по-мъдри и рационални и се бяха организирали в политически план с концепцията след 7 месеца да вземат участие на изборите. В идващото национално заседание може би първа политическа мощ ще е още веднъж ГЕРБ, втора Движение за права и свободи, трета Българска социалистическа партия, Слави стои малко встрани ", счита Алгафари.

По думите на Цветозар Томов неповторимото в обстановката е това, че за първи път от 2001 г . по-голямата част от хората са склонни да гласоподават за извънпарламентарни партии.

" За първи път от 2001 година най-големите и постоянните партии не могат да вземат 50 на 100 от гласовете на едни избори . Това е една скоро появила се наклонност, която с времето се ускорява ", счита Томов.

Според него п ротестът ще реализира основната си цел, и той в действителност е цивилен. " Искрено се надявам, че тази непоносимост ще се прояви и към последващи български държавни управления ", акцентира Томов.

Според Нидал Алгафари стачкуват хора с всевъзможни приходи, което не ги прави нито " леви ", нито " десни ". " Ще има пикове и понижаване на митингите. Нямат ли политически план, в който да се съберат, всичко друго значи, че те сами се лъжат ", сподели политическият пиар.

" Има ясно признаци, че става нещо ново. Почти на всички места се излиза и то с едни и същи претенции. Въпросът е политиците да бъдат принудени да чуват настояванията на улицата ", безапелационен бе Цветозар Томов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР