Борисов е по-голям импровизатор от Божков. Ще го надиграе. Това

...
Борисов е по-голям импровизатор от Божков. Ще го надиграе. Това
Коментари Харесай

Божков или Борисов: Кой ще победи в политическия шах-мат?

Борисов е по-голям импровизатор от Божков. Ще го надиграе. Това е политически шах и мат. Действието на Божков е премислено, не е за привличане на внимание. Това съобщи в утринния блок на БТВ социологът Андрей Райчев.

Припомняме, че по-рано през днешния ден предприемачът Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от разгласи, че трансферира акциите на ПФК "Левски " на премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

Божков трансферира акциите на "Левски " на Бойко Борисов

"Няма да стане това, което мисли Божков. Такива акции не могат да навредят на никого. Всеки има право да ги откаже ", сподели още политологът доцент Стойчо Стойчев.

"Ще сме очевидци, може би, че за първи път в историята страната ще бъде притежател на футболен тим ", добави той.

"Коронавирусът е международен срив. Станахме жертви на експерти, които ни споделиха по какъв начин да живеем. Това е отчайващо - лекарите побъркаха света, а освен България. Милиони хора са заболели от страхова невроза ", разяснява Райчев.

"Сериозна суматоха нямаше в България. Имаше леко презапасяване. Политически обаче добре се изиграха нещата ", счита доцент Стойчев.

"Премиерът и президентът няма да спрат да си приказват. Това са две огромни персони. Единият би трябвало да надвие другия. Докато единият не се отдръпна, от гласоподавателите или независимо, няма да спрат репликите ", разкри още той.

"Европа би трябвало да е отпред на света - без суматоха ", съобщи Андрей Райчев.

"Никой няма да завоюва от предварителни избори, не мисля, че някой действително мисли за такова нещо ", приключи доцент Стойчо Стойчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР