Борисов да вземе да си поиска вот на доверие от

...
Борисов да вземе да си поиска вот на доверие от
Коментари Харесай

Нинова: Мнозинството се разцепи, Борисов да поиска вот на доверие от партньорите си

" Борисов да вземе да си изиска избор на доверие от съдружните сътрудници, откакто през днешния ден го неодобряваха с Комисията за финансов контрол ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която дружно с цялата група на Българска социалистическа партия, даде доклад за свършеното през изтичащия парламентарен сезон.

Нинова: В Българска социалистическа партия в никакъв случай не е обсъждана управническа коалиция с ГЕРБ

" Вот на съмнение към момента не сме обсъждали нито в политическите органи на Българска социалистическа партия, нито в парламентарната група. Не сме обсъждали този въпрос. Можем да го слагаме в бъдеще, само че към днешна дата нямаме такова решение ", сподели Нинова.

Какво си споделиха задочно Борисов и Нинова за Македония?

„ Като че ли през днешния ден се прояви първото съществено пропукване сред съдружните сътрудници ГЕРБ и Обединени патриоти. Сериозен удар сред съдружните им връзки, имайки поради отхвърлянето на предложенията на ГЕРБ за избор на зам.-председатели на КФН. Когато направиха държавното управление те обрисуваха общата си политика, само че споделиха, че по разнообразни политики ще останат на разнообразни отзиви, да вземем за пример новите изборни правила. Днешният случай не е от този, в който те са заявявали, че ще останат на разнообразни отзиви. Днес ръководещото болшинство се разцепи може би за пръв път съществено по сериозна тематика. Досега са имали разлики, само че през днешния ден беше съществено “, разяснява водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова: Борисов изпуска нещата от надзор

„ Днес съдружен сътрудник в държавното управление неодобрява предлагането на болшинството. Това е сериозна симптоматика за напрежение в държавното управление. Като прибавим и вътрешнопартийните разправии в ГЕРБ във връзка с НДК, борбата на лобитата, взаимните обвинявания, „ суджук гейт “ и така нататък, явно, че освен в ръководещото болшинство, само че и във водещата партия има вътрешнопартийни проблеми, които водят до неустойчивост. Така че може би да го кажа шеговито-г-н Борисов да вземе да си изиска избор на доверие от съдружните сътрудници “, уточни тя.
  По тематиката Нинова: Борисов прави тежък грях в политиката (ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР