Борисов да обясни откъде е тази корупция, защото той е

...
Борисов да обясни откъде е тази корупция, защото той е
Коментари Харесай

Йончева: Всичко тръгва от Борисов, оставки да подадат и Цветанов, Рашидов и Колева

Борисов да изясни от кое място е тази корупция, тъй като той е главата и е на върха на тази пирамида. Не само Цецка Цачева трябва да си подаде оставката. Оставка би трябвало да подадат и господин Цветанов, господин Рашидов и госпожа Колева. Това съобщи лидерът на листата на Българска социалистическа партия за европейските избори и представител на ПГ на " Българска социалистическа партия за България "  Елена Йончева пред Дарик радио, оповестиха от пресцентъра на партията.

Според нея не става въпрос единствено за оставки, а те би трябвало да изоставен политиката. Проблемът е доста огромен. Не става въпрос за няколко политици, които са си купили жилища на цена няколко пъти по-ниска от пазарната. Големият проблем е по какъв начин се прокарват лобистки закони “, сподели още тя и изясни, че по информация на Българската стопанска камара 72% от законите в Народното събрание се вкарват през задния вход.

Това са закони, които се вършат за един или различен човек, една или друга компания. На всички е ясно, че е вкаран лобистки закон през януари месец 2017 година, вследствие на което една компания, вместо да построи постройка на 8 етажа, построява постройка от 35 етажа. Това е методът, по който се ръководи България и всичко потегля от българския министър председател, акцентира Йончева. 

Според нея през днешния ден трябваше да откриваме " Южен поток "  и АЕЦ " Белене ", а вместо това откриваме асансьорите на Цветан Цветанов.

Имаме държавно управление, което към този момент 10 години не може да застане зад нито един важен за България план. Управляващите изобщо не ни водят към Европа, а към Анкара. Кранчето на газта се държи от нашата южна съседка. След 10 години ще имаме дефицит на електроенегрия, тогава към този момент и шалтерът ще се държи от Турция, тъй като те строят нови атомни електроцентрали, разяснява Йончева.

Тя напомни и случая с концесията Летище " София ". „ Знаете ли какво приготвят там? Никое последващо държавно управление няма да може да скапе този закон, тъй като направиха две ремонти – че тази концесия може да бъде подписана в нарушаване на българските закони и в случай че някой реши да скапе договорката, ще би трябвало да отиде на трибунал, посочи лидерът на листата на Българска социалистическа партия.

Тя уточни данни от последните отчети на Европейската комисия, които демонстрират, че тази корупция мъчно се преодолява. 2/3 от сигналите за корупционни покупко-продажби, измежду видни политици в България, не се проверяват от съответните органи, сподели още Йончева.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 55 секунди) Рейтинг: 17539 | Одобрение: -8576 Направо всички да се махат и да вършиме нова виденова зима. Нали так, другарке? Не сме не запомнили! Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар: