Борисов да обясни откъде е тази корупция, защото той е

...
Борисов да обясни откъде е тази корупция, защото той е
Коментари Харесай

Елена Йончева: Оставки да подадат и Цветанов, Рашидов и Колева

Борисов да изясни от кое място е тази корупция, тъй като той е главата и е на върха на тази пирамида. Не единствено Цецка Цачева би трябвало да си подаде оставката. Оставка би трябвало да подадат и господин Цветанов, господин Рашидов и госпожа Колева.
 Цачева подава оставка като министър на правораздаването поради абсурда с жилището  На пика на абсурда с жилищата Цветанов отпътува за Съединени американски щати  Нинова: Апартаментите не са леке, те са моделът ГЕРБ  И КПКОНПИ ще ревизира Цветанов и Цачева
Това съобщи лидерът на листата на Българска социалистическа партия за европейските избори и представител на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Елена Йончева пред „ Дарик радио “. Според нея не става въпрос единствено за оставки, а те би трябвало да изоставен и политиката.

Проблемът е доста огромен. Не става въпрос за няколко политици, които са си купили жилища на цена няколко пъти по-ниска от пазарната. Големият проблем е по какъв начин се прокарват лобистки закони, коментира Йончева.

Тя се базира на данни от Българската стопанска камара, съгласно които 72% от законите в Народното събрание се вкарват през задния вход.

Това са закони, които се вършат за един или различен човек, една или друга компания. На всички е ясно, че е вкаран лобистки закон през януари 2017 година, вследствие на което една компания, вместо да построи постройка на 8 етажа, построява постройка от 35 етажа. Това е методът, по който се ръководи България и всичко потегля от българския министър председател, безапелационна е Йончева.

Според нея " през днешния ден трябваше да откриваме „ Южен поток “ и АЕЦ „ Белене “, а вместо това откриваме асансьорите на господин Цветанов. "

Имаме държавно управление, което към този момент 10 години не може да застане зад нито един важен за България план. Управляващите изобщо не ни водят към Европа, а към Анкара. Кранчето на газта се държи от нашата южна съседка. След 10 години ще имаме дефицит на електроенегрия, тогава към този момент и шалтерът ще се държи от Турция, тъй като те строят нови атомни електроцентрали, твърди водачът на листата на Българска социалистическа партия за европейските избори.

2/3 от сигналите за корупционни покупко-продажби измежду видни политици в България не се проверяват от съответните органи, установи още Йончева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР