Борисов чака да свърши ретроградният Меркурий, за да обяви кмета

...
Борисов чака да свърши ретроградният Меркурий, за да обяви кмета
Коментари Харесай

Борисов чака да свърши ретроградният Меркурий, за да обяви кмета на София


Борисов чака да свърши ретроградният Меркурий, с цел да разгласи кмета на София. Кандидатът за кмет на София на ГЕРБ ще стане явен като свърши ретроградният Меркурий. Така със закачлива смешка някогашният министър председател, а понастоящем народен представител и водач на ГЕРБ Бойко Борисов се пошегува с медиите преди да влезе в залата на Народното събрание.

Запитан по кое време ще свърши ретроградният Меркурий, Борисов още веднъж отговори с шега- „ тези дни “. Иначе някогашният министър председател поздрави всички учители и възпитаници за първия образователен ден – 15 септември.

 

Коментар за идните локални избори направи и депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание. По думите му ДПС са на финалната права с имената на претендентите за кметове.

Пеевски увери, че щом от партията са подготвени, имената ще бъдат оповестени обществено.

Депутатът влезе и по-голяма конкретика – другата седмица групировката на Мустафа Карaдайъ ще разгласи всичките си претенденти за локалните избори, които ще се проведат на 29 октомври.

Ивайло Мирчев от ПП-ДБ пък съобщи, че всички градове в България са значими сега, тъй като в действителност има борба за странатa на идните локални избори. Той изясни, че в границите на обединението не е имало систематизиране и договаряния за претендентите за кметове.

По думите му задачата пред обединяването е да се видят кои са най-хубавите претенденти за съответната позиция.

Парламентарната група на „ Възраждане “ пък ще разчита на работещи хора за локалните избори. Това разгласи водачът на партията Костадин Костадинов пред публицисти в Народното събрание.

„ Крайно време е да имаме работохолици за кметове, а пък това, че би трябвало да бъдат почтени и честни няма смисъл да го разясняваме “, приключи Костадинов късото си изявление пред медиите и влезе в залата на Народното събрание.

Депутатите започнаха с заявления за първия образователен ден – 15 септември, а по-късно не престават с парламентарен надзор.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР