Борисов: България може да работи убедително като европейска държава Показахме,

...
Борисов: България може да работи убедително като европейска държава Показахме,
Коментари Харесай

Борисов: България може да работи убедително като европейска държава
Борисов: България може да работи безапелационно като европейска страна
Показахме, че България може да работи безапелационно като европейска страна, да схваща същността на европейските цели и да прояви умеенето да работи пълноценно за тяхното реализиране. Това сподели министър председателят Бойко Борисов от парламентарната естрада при отчитане на българското европредседателство, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Министър-председателят взе присъединяване в петъчното пленарно съвещание, където показа пред депутатите резултатите от процеса на взимане на решения в Европейския съюз по време на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

„ Резултатите, които постигнахме демонстрират нашата отговорност, професионализъм, нашата ангажираност с европейската идея и способността ни да работим за нея. Мотото на българския парламент стана слоган на целия Европейски съюз през миналите шест месеца. „ Съединението прави силата “ е смисълът на европейската идея и въпреки, че едвам от историята ни, би трябвало да остане като главен правила на българската политика “, счита министър председателят.

Той напомни, че това е първото председателство на нашата страна след приемането ни в Съюза и е послужило за тестване на европейската ни еднаквост.

Очаквайте детайлности. /БГНЕС

Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР