Борисов: България е помогнала много повече на Украйна от големите

...
Борисов: България е помогнала много повече на Украйна от големите
Коментари Харесай

Борисов: България е помогнала много повече на Украйна от големите и богати държави в Европа


Борисов: България е помогнала доста повече на Украйна от огромните и богати страни в Европа. България може да каже, че е помогнала доста повече на Украйна
от огромните и богати страни в Европа.
Това сподели водачът на ГЕРБ през втория ден от конгреса на Европейската национална партия (ЕНП) в Букурещ.



Конгресът на Европейската национална партия, който се организира в Букурещ, ще избере водещия претендент на партията за ръководител на Европейската комисия. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който оглавява българската делегация – разгласи, че ще поддържат Урсула фон дер Лайен за втори мандат.
Вчера ръководителят на ЕНП Манфред Вебер
прикани за незабавното пълноправно присъединение на България и Румъния към Шенгенското пространство, както и съобщи, че двете страни дават отговор на всички условия за участие.
Беше утвърден с цялостно болшинство и манифест
с политически цели за интервала 2024-2029 година, който приканва за допустимо най-скорошно присъединение на България и Румъния към Шенгенското пространство. Австрийската делегация на ръководещата Народна партия се отхвърли да гласоподава срещу него, макар че по-рано денем даде сходна поръчка, написа Българска телеграфна агенция.
Борисов от Букурещ: Засвидетелствах нашата поддръжка в битката против съветската експанзия и режима на Путин  Борисов от Букурещ: Засвидетелствах нашата поддръжка в битката против съветската експанзия и режима на Путин - Tribune.bg
Снимка: Фейсбук
„ В рамките на конгреса на ЕНП в Букурещ поздравих Светлана Тихановская и Юлия Тимошенко и още веднъж засвидетелствах нашата поддръжка в битката против съветската експанзия и режима на Путин “.

Това написа в профила си във Фейсбук водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Припомняме, че той е на аудиенция Букурещ на конгреса на ЕНП.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР