Борисов: Ако Манолев беше казал за катастрофата, щеше да останеАко

...
Борисов: Ако Манолев беше казал за катастрофата, щеше да останеАко
Коментари Харесай

Борисов: Ако Манолев беше казал за катастрофата, щеше да остане

Борисов: Ако Манолев беше споделил за злополуката, щеше да остане
Ако Александър Манолев беше споделил с мен за случая, щеше да остане. Публикациите за него излязоха постфактум. Това сподели пред публицисти в Залцбург министър председателят Бойко Борисов, до момента в който в София народните представители гласоподаваха персоналните промени в Министерски съвет.

„ Той (Александър Манолев (бел. ред.) някои неща не беше споделил с мен. Не желая още с назначението това да бъдат първите въпроси, които ти задават в малкия екран. Той ми изясни за злополуката, за случая с прокурорите, аз го извиках и го попитах - за какво не ми сподели. Щях да кажа - има такава и такава преживелица, почтен е, ще обясня. Ако беше споделил, щеше да остане. Щяхме да разбираем ”, разяснява Бойко Борисов.

Колкото до позицията за Унгария и коментара на президента Радев, Борисов сподели: "Аз просто очаквам един ден да приветствам президента, който не е повторил това, което Нинова е споделила ”. ГЕРБ е против наказването на Унгария с отнемането на гласа на Орбан, Нинова и Българска социалистическа партия са "за" ”.

„ Точката, която сме взели е, че държавното управление би трябвало да стартира да създава тактика, в случай че се стигне до тази глоба. Вчера им го обясних на сътрудниците Симеонов и Каракачанов ”, съобщи още Бойко Борисов. В Европа на никое място няма точка за Унгария, добави още Борисов.

Хайде най-сетне Румен Радев да си направи партия и да излезе на избори, той всеки ден ни разяснява и нападна, добави още Борисов.

„ Аз запитвам един държавен глава не би ли трябвало да е татко на всички партии, не би ли трябвало да е еднообразно далечен от всички партии, не би ли трябвало да е обединителят на нацията. Има право на своето мнение. Аз в случай че почна за Пламен Узунов или за неговите съветници какви чиновници са? Това оказва помощ ли на страната, на институциите? Това добре ли ще бъде за институциите. Нима там при него няма един, който беше застанал с хитлеристки привет ”, разяснява още Бойко Борисов.

[i]Премиерът Бойко Борисов е в Залцбург, където взе участие в неофициалната среща на водачите на Европейски Съюз.

Държавните и държавните ръководители на страните-членки разискват постигнатото във връзка с намаляването на броя на незаконните мигранти и съдействието с трети страни. На срещата ще бъде изработен и обзор на напредъка, реализиран в региона на сигурността по границите и киберустойчивостта, както и в усилването на полицейското и правосъдно съдействие.

Срещата ще завърши със съвещание във формат ЕС27 за разискване на въпросите, свързани с Брекзит. Това съвещание ще даде опция за разглеждане на положението на договарянията с Обединеното кралство и идващите стъпки. [/i] /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР