Борислава Христова и Гожов се класираха с лекота за полуфиналите

...
Борислава Христова и Гожов се класираха с лекота за полуфиналите
Коментари Харесай

Страхотна Борислава Христова изведе Гожов до полуфиналите в Полша

Борислава Христова и Гожов се класираха с лекост за полуфиналите в плейофите на полското състезание. В мач №2 от четвъртфиналната си серия българската националка и съотборничките й не се затрудниха с тима на Познан и реализираха втора поредна победа след 92:71 (27:12, 25:26, 22:19, 18:14).

Така Гожов завоюва серията с 2:0 победи и към този момент чака спечелилия от борбата сред Полковице и Политехника (Гданск) на полуфиналите.

Борислава Христова още веднъж бе на висота за Гожов. Варненката свърши брилянтна работа и се регистрира с 20 точки, 7 битки и 1 асистенция за 29 минути като титуляр. Крилото получи заслужена отмора в последната четвърт, тъй че означи 20-те си точки в границите на първите три елементи. Възпитаничката на университета Вашингтон Стейт за следващ път бе извънредно ефикасна в стрелбата си - 7/8 от зоната за две точки, 1/3 от тройката и 3/3 от наказателната линия.

Шатори Уокър-Кимбру също вкара 20 точки за Гожов, Меган Густафсон и Доминика Овчарчак бяха точни с по 18 точки, а Черидийн Грийн наниза 14 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР