Борислав Сарафов е единственият кандидат за директор на Националната следствена

...
Борислав Сарафов е единственият кандидат за директор на Националната следствена
Коментари Харесай

Само един кандидат за шеф на Националното следствие

Борислав Сарафов е единственият претендент за шеф на Националната следствена работа. Сарафов, който е заместител на основния прокурор Цацаров, е номиниран от четирима членове на Висшия правосъден съвет – Евгени Диков, Пламена Цветанова, Пламен Найденов, Даниела Машева и самият Сотир Цацаров, излиза наяве от известие на уеб страницата на Висш съдебен съвет.

Те се стимулират с професионалните и нравствени качества на Борислав Сарафов, както и с неговия управнически опит като заместител на основния прокурор при Върховна касационна прокуротура, и преди този момент като административен началник на Апелативната профилирана прокуратура. В предлагането се обръща особено внимание, че апелативната профилирана прокуратура е построена и в началото управлявана под негово управление. Акцентира се на умеенето на претендента да отстоява позиции и носи отговорност, и построения от него престиж.

Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет е приела предлагането за избор на Борислав Сарафов за шеф на Националната следствена работа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР