Борислав Младенов и Николай Вангелов продължават с бляскавите си представяния

...
Борислав Младенов и Николай Вангелов продължават с бляскавите си представяния
Коментари Харесай

Младенов и Вангелов с топ забивки в Италия

Борислав Младенов и Николай Вангелов не престават с блестящите си представяния на италианска територия. Младенов, който играе за баскетболния Римини, приключи с 16 точки и 5 битки при триумфа на отбора си над Имола в дуел от Серия Б. Центърът на Сант' Антимо Вангелов, записа " дабъл-дабъл " от 22 точки и 10 битки, само че все пак неаполитанският му тим загуби трагично от Рома. И двамата обаче се регистрираха с някои страхотни отигравания в срещите си, като две от тях бяха мощни забивки.

Синът на легендата Георги Младенов приключи по-много гръмък метод една бърза офанзива на своя отбор Римини в дуела против Имола. Бившият младежки национал се изстреля към коша на противника, където овладя " алей ъп " подаване от собствен съотборник и разтресе кръга, с цел да донесе 8-точкова преднина на Римини в края на третия интервал. В основните минути на последната четвърт още веднъж Младенов бе в основата на нови две точки за отбора си. Талантът финтира елегантно своя личен надзирател, а със идващото си придвижване порази мрежичката на гостите с точна пукотевица от приблизително разстояние.

Николай Вангелов пък употребява положителното си позициониране, с цел да материализира лесни две точки за Сант' Антимо в хода на мача с Рома. Центърът се възползва от прекрасен пробив на собствен съотборник и след получен пас на колоса не му остана нищо друго, с изключение на да забие топката в коша на " римляните ". В различен миг от срещата Вангелов отново беше основно настоящо лице. Този път 213-сантиметровият център употребява скоростта си, с цел да изпревари отбраната на противника и да осъществя с хубаво поднасяне след превъзходен пас по въздух.

Снимка: facebook/RinascitaBasketRimini
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР