Борислав Михайлов подаде оставка като президент на БФС! Това стана

...
Борислав Михайлов подаде оставка като президент на БФС! Това стана
Коментари Харесай

Борислав Михайлов подаде оставка като президент на БФС и излъга, че тя не е била поискана от нито един клуб

Борислав Михайлов подаде оставка като президент на БФС! Това стана ясно след днешния Изпълком. Михайлов разгласи самичък новината.
 
" Искам да ви успокоя, че подадох оставка. Откакто се завърнах във футбола, всички бяха подложени на невиждан напън, клюки и експанзия. Въпреки това, изпълнихме огромна част от задачите, които бяхме приели на последния Конгрес. Националният тим не се показа на равнище, както всички искахме. Когато е топка, няма по какъв начин да имаме гаранции за триумф. Всичко от нашия футболен съюз е осъществяване. Ние сме напълно цифровизирани. Именно поради всички старания, които поставяме за по-високо равнище, работим по този начин. От завръщането ми насам от 2 години са въведени в употреба 19 терена и откриваме още 3 до края на годината. Организационната конструкция на БФС беше направена от младежи. Всички проблеми щяха да се решат, в случай че не бяхме отдушник за родното общество. Благодаря за работата в името на футбола, въпреки и в ненормални условия. Няма да давам отговор на въпроси, имаме оставката ми, която е посредством и на вас. Нито един клуб не ми е желал оставката, а мен те ме избират. Когато говорихме събранието, че те ме избират не футболните хора, а делегатите. Футболът е за почитателите, само че футболните делегати са тези, които работят всекидневно и те избират президентът на БФС. Аз поисквам да не се намесвате на идващия президент на БФС. Радвам се, че ме държахте във форма ", сподели Михайлов.
 
Откровена неистина е, че нито един клуб не е изискал оставката му, тъй като ЦСКА го направи публично в уеб страницата си. Същото направи и Дунав (Русе). Собственикът на Левски Наско Сираков пък му изиска оставката устно.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР