Борислав Михайлов отново е президент на БФС. С решение на

...
Борислав Михайлов отново е президент на БФС. С решение на
Коментари Харесай

Съдът се произнесе: Борислав Михайлов е президент на БФС

Борислав Михайлов още веднъж е президент на БФС. С решение на арбитър Владимир Г. Вълков от комерсиално поделение на Софийски градски съд се анулира отхвърли на Агенцията по вписвания и се чака неотложно да бъдат вписани измененията по партидата на централата, съгласно които още веднъж Михайлов е представляващият организацията.

Борислав Михайлов отдръпна оставката си и се върна отпред на БФС на последното съвещание на изпълкома. След това обаче бе отказано да бъде вписан.

Решението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване, написа " 24 часа ".

След 558 дни неявяване Борислав Михайлов реши да отдръпна оставката си като президент на Българския футболен съюз (БФС) и съобщи, че още веднъж поема юздите в родния футбол.
Снимка: Lap.bg
На 5 май Агенцията по вписванията отхвърли да го впише назад като президент на БФС, защото " уставът не позволява процедура по отдръпване на оставката ".

Агенцията по вписванията уточни, че бронзовият медалист от международното състезание в Съединени американски щати към този момент е отписан като президент и няма процедура, при която да се върне на поста по този метод. Това значи, че все още на поста президент остава краткотрайно изпълняващият длъжността Михаил Касабов.

Бе анулиран и изключителният конгрес на БФС, който бе плануван за 25 юни, поради оттеглената оставка от страна на Михайлов.

Това значи, че идващият президент на БФС ще бъде определен на постоянния конгрес през февруари 2022 година

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР