Борислав Михайлов няма да загуби с глас на Левски, категоричен

...
Борислав Михайлов няма да загуби с глас на Левски, категоричен
Коментари Харесай

Наско Сираков: Борислав Михайлов няма да загуби с глас на "Левски"

Борислав Михайлов няма да загуби с глас на " Левски ", безапелационен бе мажоритарният притежател на " сините " Наско Сираков при влизането си в НДК за началото на конгреса на БФС.

" Очаквам да се случат най-сетне положителни неща за българския футбол. Отдавна съм споделил, че българският футбол се нуждае от съществени промени и цялостен рестарт. Едно е несъмнено - Боби Михайлов няма да загуби конгреса с глас на " Левски " срещу него. ", сподели Сираков пред публицистите.
Снимка: Ладислав Цветков
" Не мога да задраскам едно 40-годишно другарство, тъй че гласът на " Левски " ще бъде за Боби. Надявам се той да откри задоволително сили и сила в себе си и да направи тези промени, от които българският футбол изрично има потребност ", добави някогашният нападател.

Органите на реда са основали сериозна организация, с цел да не бъдат позволени ексцесии към НДК.

Събрали са се много почитатели, най-много на ЦСКА, които са издигнали плакати и скандират срещу сегашния президент на БФС Борислав Михайлов.

Снимка: Ладислав Цветков

Конгресът стартира в 10 ч., а всичко най-интересно от него очаквайте в нашите излъчвания, на уеб страницата ни и във " Facebook " на страницата ни bTV Спорт.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР