Борислав Михайлов на 99% ще подаде оставка като президент на

...
Борислав Михайлов на 99% ще подаде оставка като президент на
Коментари Харесай

Борислав Михайлов подава оставка като президент на БФС следващата седмица?

Борислав Михайлов на 99% ще подаде оставка като президент на БФС. Това ще се случи идната седмица, когато ще я подава на съвещание на Изпълкома.

Заедно с него оставки ще подадат и част от членовете на Изпълнителния комитет. Очаква се да бъде плануван конгрес за февруари или март идната година, на който да се избере нов президент и Изпълком, само че датата ще се прецизира в допълнение. Михайлов няма да се кандидатира за нов мандат, твърди Sportal.

Първо обаче българският футбол би трябвало да излезе от обстановката с делата, които се водят сред БФС и хората на претендента за президент Димитър Бербатов. Твърде евентуално е този въпрос да бъде решен при започване на идната година, когато се чака дефинитивно изговаряне на съда по един от въпросните проблеми.

Не е изключено Михаил Касабов още веднъж да заеме длъжността краткотрайно изпълняващ президент на БФС, както бе и при предходната оставка на Боби Михайлов през октомври 2019 година Тогава той я подаде ден след расисткия скандал по време на мача България - Англия (0:6).

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР