Борислав Михайлов, който започва четвърти мандат начело на БФС след

...
Борислав Михайлов, който започва четвърти мандат начело на БФС след
Коментари Харесай

Mихайлов: Изхабих много нерви заради всичките циркове! Гласувахме 80 млн. лева бюджет

Борислав Михайлов, който стартира четвърти мандат отпред на БФС откакто победи по безапелационен метод на днешния конгрес, разкри какъв ще е бюджетът на футболната ни централа до 2021 година. 

" Гласувахме бюджета за 2018 година и проектобюджета до 2021 година. Сумата е към 80 милиона лв. ", заяви Михайлов след края на конгреса, който продължи 10 часа.

" Благодарен съм на майка ми, Бог да я елементарни, и на татко ми, че по този начин са ме възпитали - да не атакувам хората. Научен съм да давам отговор с дейности ", сподели шефът на БФС, който беше избран отново с 463 гласа на делегатите. 36 получи Любослав Пенев, а Ивайло Дражев бе предпочетен единствено от петима.

" Изхабих най-вече нерви на този конгрес, видяхте всички циркове. Накрая се стига до подобен резултат. Иначе сигурно първата ми победа бе най-трудна ", показа някогашният вратар.

" Уважавам всички мои сътрудници. Надявам се това да е победа за футбола. От една страна това ме удовлетворява. След като след три мандата ми дават отново доверие, значи съм си приключил работата - аз и сътрудниците ми. Сега би трябвало да работим по-добре поради същите тези хора ", продължи Михайлов на конференцията след конгреса. 

" Благодаря, че съм определен с подобен резултат и никой от залата не предложи претендент за член на Изпъкома, а гласоподаваха моите оферти. Приеха и другите оферти и бюджета. Не съм очаквал, че ще печеля с подобен резултат. Най-много желая националния тим да се класира за огромен конгрес. Искам да повишим равнището на треньорите, съгласно опциите на бюджета, който не е дребен, да оказваме помощ на дребните обитаеми места с инфраструктурни планове. Най-вече с стадиони, с цел да може да се играе тази велика игра ", назова упоритостите си Михайлов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР