Борислав Михайлов изживява най-големия кошмар в живота си. В рамките

...
Борислав Михайлов изживява най-големия кошмар в живота си. В рамките
Коментари Харесай

Съсипан докрай! Боби Михайлов на водка сутрин и на ракия вечер. Без работа, без жена, с незаконен син и пред затвор

Борислав Михайлов изживява най-големия призрачен сън в живота си. В рамките на 2023 година той изгуби всичко, което го крепеше на този свят.

За оставката му отпред на БФС към този момент се знае от всички, След кървавите митинги на 16 ноември Боби въпреки всичко оваканти поста си и новите избори ще се проведат следващата година на 15 март.

В персонален проект обстановката за някогашния народен вратар също е плачевна. В началото на годината Мария Петрова му би шута след съвсем 30-годишна обич, откакто излезе на ярко случката му със секретарката му Катя. Говори се даже, че Боби крие 2-годишен наследник от нея.

От месеци брачната половинка му не живеела с него. Тя била склонна да му елементарни изневярата, само че когато разбрала и за противозаконния му наследник, към този момент й пристигнало допълнително й го напуснала.

Целият живот на Михайлов рухна. Всичките години на корупция отпред на българския футбол му се отплатиха освен със позор и срам, само че и с заплаха от затвор. Прокуратурата към този момент го разпита в централата на БФС, а сега се събират доказателства, с цел да му бъде повдигнати обвинявания по укриване на доходи и противозаконни залагания.

На фона на всичко това Борислав Михайлов задълбочил порока си с алкохола. Той към този момент въобще не изтрезнявал. Вместо кафе, заран започвал с водка, по обяд продължавал с бира, а вечер завършвал с ракия. Неслучайно на разпита от прокурорите е бил мъртво пийнал и несъмнено несъответстващ.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

 

Тагове: Борислав Михайлов Боби Михайлов

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР