Борислав Михайлов и Петър Хубчев ще присъстват на жребия за

...
Борислав Михайлов и Петър Хубчев ще присъстват на жребия за
Коментари Харесай

Михайлов и Хубчев на жребия в Дъблин


Борислав Михайлов и Петър Хубчев ще участват на жребия за европейските квалификации в Дъблин в неделя. Много евентуално в делегацията ни да се включи и първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков, който е отговорник за националните тимове.

България е в трета урна, а топките „ ще се завъртят “ в 13 ч българско време. Общо 55 тима ще научат противниците си в ирландската столица. Двата най-хубави отбора във всяка група ще се класират за Евро 2020. Към тях ще се причислят и четирите първенеца от урните в Лигата на нациите.

Поставени преди всичко в групите са Белгия, Хърватия, Франция, Италия, Полша и Испания. До тях се подреждат четирите първенци от първа урна на Лигата на нациите – Англия, Холандия, Швейцария и Португалия. Нашият отбор не може да се падне с Финландия, Израел, Северна Ирландия, Норвегия, Ейре, Шотландия, Сърбия, Словакия и Турция.

Борислав Михайлов ще взе участие и в постоянно съвещание на изпълнителния комитет на УЕФА. 650 посетители ще бъдат в Дъблин. Жребият ще бъде излъчен от повече от 70 тв канала, чиято обща публика е 120 милиона фенове. Евро 2020 ще бъде в 13 разнообразни страни, като финалите са в Лондон.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР