Борислав Михайлов и Христо Стоичков са вдигнали духа на съотборниците

...
Борислав Михайлов и Христо Стоичков са вдигнали духа на съотборниците
Коментари Харесай

Боби и Ицо с култови думи към отбора на почивката при 1:2 от Германия

Борислав Михайлов и Христо Стоичков са вдигнали духа на съотборниците си през 1995 година по незабравим метод. Това се е случило на почивката на европейската подготовка с Германия, когато резултатът бе 2:1 за звездите на Берти Фогтс.

" Няма да не помни по какъв начин в съблекалнята Боби и Ицо ни споделиха, на нас по-младите в тима, да се стягаме и че би трябвало да обърнем мача! Казаха: " Ей, стягайте се. Ако не бием Германия, на следващия ден по какъв начин ще излезем по улиците? Как ще погледнем хората? ". Други времена бяхме! Въпрос на темперамент, на нрав. Играехме против германците, които след една година станаха европейски първенци, а нямахме никакъв боязън. Играехме като равни с Германия, Италия, Аржентина ", спомни си Емил Кременлиев в предаванто " От дузпа в тъч ".

" Това с басейните и шампанското в САЩ'94 е една огромна легенда. Да, почивали сме в басейна. Да, играли сме карти. Да, играли сме водна топка, забавлявали сме се, само че това са го правили и всички други тимове. Те да не би да не са релаксирали в басейна? Правихме по този начин след мачовете, което е обикновено. Които мисли, че преди мачовете на международното състезание сме лежали и сме пили шампанско, не е наясно изобщо с нещата във футбола. Българите не са извънземни - няма по какъв начин да пиеш и да си лежиш, а по-късно от леглото да излезеш и да биеш Германия. Това не е съществено ", добави някогашният национал пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР