Борислав Михайлов е предал Венцеслав Стефанов, твърди босът на Славия.

...
Борислав Михайлов е предал Венцеслав Стефанов, твърди босът на Славия.
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Не съм фен на Боби Михайлов, той ме предаде!

Борислав Михайлов е предал Венцеслав Стефанов, твърди босът на Славия. Той още веднъж приказва за БФС, този път пред " Спортал ". 

" Преди години Боби Михайлов беше свален поради 15-20 лумпена, изложихме се пред родината на футбола Англия. Сега България се изложи пред УЕФА по най-грозния метод - видях хулигани, видях озверели физиономии на митинга, който трябваше да е кротичък. Ако не се беше състоял този мач, България можеше да бъде изключена от УЕФА. Някой мисли ли го това! Личните пристрастия са си персонални пристрастия. Аз не съм в Изпълкома и не съм почитател на Борислав Михайлов, само че това нещо в страната не трябва да се позволява, желаят се оставки в полицията, в държавното управление, това не би трябвало да се позволява.

Заставам напълно зад полицията, те бяха въвлечени в една интрига. Заслужават почитание! Не може да се пали и да се разрушава! Един месец се приканват разнообразни агитки да стачкуват. Добре, само че за какво пред стадиона - отидете пред Футболния съюз. Отидоха там един път и започнаха да чупят, идват на стадиона на Славия - и там чупят. Агитките на Левски и ЦСКА още не са ми платили нищо за вредите.

Пак споделям - не съм почитател на Боби Михайлов! Той ме съобщи. Не мога обаче да приканвам за подобен митинг, тъй като подобен тип митинг е срещу футбола, срещу спокойствието на хората. Изпочупени бяха колите и имуществото на почтени хора, това ли е методът? Изцяло съм зад полицията. Полицаите даже бяха меки, гледал съм митинги в Германия, Франция, Англия. Каква работа имат протестиращите да хвърлят камъни по полицията и да палят колите? Кой им е дал това право? Как по този начин чупиш непознато имущество?! Това е вандализъм ", сподели Стефанов. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР