Борислав Михайлов благодари за подкрепата на конгреса, след като бе

...
Борислав Михайлов благодари за подкрепата на конгреса, след като бе
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: Благодаря за доверието, промяна ще има

Борислав Михайлов благодари за поддръжката на конгреса, откакто бе определен за пети следващ мандат като президент на Българския футболен съюз (БФС). Михайлов завоюва с 242 гласа, против 230 за Бербатов и 8 за Христо Порточанов, при една невалидна бюлетина и три на въздържали се.

" Скъпи делегати и другари, благодаря още веднъж за вашето доверие. Днес, пред погледа на цяла България, на всички вас, на представителите на УЕФА и на ФИФА, които сами признаха, че по-прозрачен конгрес не са виждали, още веднъж се потвърди, че БФС и неговото управление и делегати в никакъв случай не са подценявали или неглижирали демократичния избор и в никакъв случай не са го манипулирали. ", съобщи Михайлов от трибуната.

" Благодаря за оказаното ви доверие. След много целенасочена и тежка акция, много неприятно лице на конгресa, на част от залата. Така стигнахме... стигнахте до вашия избор, за който съм доста признателен. Промяна ще има сигурно, вие сами ще се уверите. Аз още веднъж съм безусловно признателен за това, че ме подкрепихте и за метода, по който се провежда, даже с всички неща, които не бяха разрешени и бяха употребявани. ", продължи новият остарял началник на БФС.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР