Борислав Лазаров може и да завърши втори в сезон 2

...
Борислав Лазаров може и да завърши втори в сезон 2
Коментари Харесай

Ето я и нея! Контето Борислав Лазаров от "Игри на волята" показа жената до себе си

Борислав Лазаров може и да приключи втори в сезон 2 на " Игри на волята ", само че несъмнено не го играе сребърен медалист в живота. В обществените мрежи дълго време той не споделяше нищо за персоналния си живот, само че това неотдавна се промени.

Боби загатна за дамата до себе си при започване на януари, само че в този момент пусна нова обща фотография, която провокира десетки мнения. На фотото Борислав не е тагнал гаджето си, само че ние разбрахме, че тя се споделя Мария Качева.

Виж още: Плеймейтска мода: И Моника Валериева си сподели котето, и тя пропя

Не са известни детайлности към запознаването им и по какъв начин е пламнала любовната искра. Боби доста пъти е споделял в Instagram, че мечтае за огромно семейство и няколко деца. Той е казвал, че търси същински човек и наподобява, че към този момент го е намерил в лицето на Мария. Е, много е рано да приказваме за брак и деца, само че признаваме, че ни липсва една инфлуенсърска женитба.

Борислав другояче е един от най-активните някогашни участници в " Игри на волята ". Той съумя да се трансформира в инфлуенсър, популяризира разнообразни марки и продължава работата си като персонален коуч и треньор.

Виж още: Той беше с Джулката в Париж, а в този момент призна: Обича я! 

Изображение: https://www.instagram.com/borislav_lazarov_coach/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР