Борислав Игнатов ще е кандидат за кмет на "десните” в

...
Борислав Игнатов ще е кандидат за кмет на "десните” в
Коментари Харесай

Скандал позна! Борислав Игнатов ще е кандидат за кмет на Демократична България


Борислав Игнатов ще е претендент за кмет на "десните” в София. Това пишат през днешния ден „ Дневник” на следствия предприемач Иво Прокопиев. Ние от Скандал първи направихме тази прогноза преди един месец.

Варненският проектант Борислав Игнатов се чака да бъде номинацията на тройната коалиция „ Демократична България” за кмет на София и ще бъде оповестена на следващия ден. Той беше доста добре показан последните месеци в изданията от кръга „ Капитал” на Прокопиев и се очакваше, че те го поддържат за кмет. Много постоянно в последно време архитектът е канен и в БТВ. Камарата на архитектите е критик на ремонтите в София, само че с очевиден политически уклон в синхрон с трите партии, "десните”, „ зелените " и "розовите " от „ Да, България”.

Превръщане на една браншова професионална организация в политически състезател е доста неприятен знак за гилдията на архитектите. Ако кандидатурата на Борислав Игнатов стане факт това значи, че ръководството на Камарата на архитектите е било подчинено на политически пристрастия и клиентелизъм. Че е имало замяна на професионализма на членовете на организацията с обслужване и пробутване ползите на политически и бизнес кръгове. В камарата също към този момент има брожения по случая. В скоро време нейни представители ще гръмнат по медиите и ще излязат с писмо, че са употребявани за политически цели, научи "Скандал ".

Същевременно от „ Спаси София” издигнаха кандидатурата на 30 годишният Борис Бонев за кмет, а предприемчив комитет се чака да издигне упрекнатата в рушвет някогашна кметица на Младост Десислава Иванчева за кмет на София. Така става забавно, тъй като протестният избор в столицата ще се разпилее. При псевдо десните и умнокрасивите ще е забавно през есента.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР