Борислав Игнатов с червеното сако и синята риза ще е

...
Борислав Игнатов с червеното сако и синята риза ще е
Коментари Харесай

Борислав Игнатов ще е кандидата за кмет на София от Демократична България


Борислав Игнатов с аленото сако и синята риза ще е претендент за кмет на "десните”.

Варненският проектант Борислав Игнатов се чака да бъде номинацията на тройната коалиция „ Демократична България” за кмет на София. По вътрешна информация кандидатурата му е обсъждана сред „ Да,България”, ДСБ и еколозите. Друг знак,че Игнатов може да е техният избор са медийните изяви на варненеца. Той е доста добре показан последните месеци в изданията от кръга „ Капитал” на Прокопиев. Много постоянно в последно време архитекта е канен и в БТВ. Камарата на архитектите е критик на ремонтите в София, само че с очевиден политически уклон в синхрон с трите партии, "десните”, „ зелените " и "розовите " от „ Да,България”.

Превръщане на една браншова професионална организация в политически състезател е доста неприятен знак за гилдията. Ако кандидатурата на Борислав Игнатов стане факт това значи, че ръководството на Камара на архитектите е било подчинено на политически пристрастия и клиентелизъм.Че е имало замяна на професионализма на членовете на организацията с обслужване и пробутване ползите на политически и бизнес кръгове.

Същевременно от „ Спаси София” издигнаха кандидатурата на 30 годишният Борис Бонев за кмет. Ако и предприемчив комитет издигне Десислава Иванчева за кмет на София ще стане забавно.Разногласия има и при „ зелените”. Една част от тях желаят независимо явяване,,защото считат, че са мощно обезличени в обединението „ Демократична България”. Така,че при псевдо десните и умнокрасивите ще е забавно през есента.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР