Борис Станков, който е част от екипа на Димитър Бербатов,

...
Борис Станков, който е част от екипа на Димитър Бербатов,
Коментари Харесай

Борис Станков: Не бях чувал нито един ръководител на федерация, да се самоопредели като туристическа агенция

Борис Станков, който е част от екипа на Димитър Бербатов, разгласява любопитен пост във " Facebook ", с който се обърна към футболната общност у нас. Според него смяната е почнала и е време федерацията да се управлява от хора, които имат сила и предпочитание да работят за положителното на българския футбол. Предоставяме ви написаното от Станков без редакторска интервенция:

" За 10 години прекарани в администрацията на БФС съм претърпял доста загуби с националните тимове. Да, претърпял съм и епизодични победи. Това, което ме втрещява и шокира е, по какъв начин е допустимо ръководители на федерацията да се изричат мач след мач, че те дават допустимо най-хубавите условия и чартъри и тем сходни неуместни оправдания. Та това е безусловно наложително за всяка асоциация и тя получава нужната финансова поддръжка от УЕФА и ФИФА за обезпечаването на такива условия! Уважаеми господа, до в този момент не съм чул нито един различен началник на футболна федерация да се оправдае, че не е виновен за представянето на националните си гарнитури.

До в този момент не съм чул нито един началник на федерация, да се самоопредели като туристическа организация. За да се види резултат би трябвало тактика, би трябвало целенасочена работа и изцяло преструктуриране на ДЮФ. Трябват отдадени хора, които да не се оправдават, а в действителност да поемат отговорност. Това също е обвързване и на БФС! Уважаеми господа, не е срамно да си признаеш грешките, единствено тези, които не работят не бъркат. Оправданията и прехвърлянето на отговорност е типично за некомпетентните и страхливи хора. За страдание обаче, аз съм също наясно, че хората които в действителност работят в БФС са извънредно малко! Промяната е почнала! Тя към този момент е наложителна! Време е федерацията да стартира да се управлява от хора, които в действителност имат силата и желанието да работят! "


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР