Борис Станков, който е част от екипа и кандидатурата на

...
Борис Станков, който е част от екипа и кандидатурата на
Коментари Харесай

Борис Станков: В момента БФС не е привлекателно място за работа

Борис Станков, който е част от екипа и кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на Българския футболен съюз, показа, че сега родната футболна централа не е привлекателно място за работа.

По думите на младия експерт, структурата на БФС не е задоволително съвременна и новаторска.

"В момента структурата на БФС не дава отговор на съвременна и новаторска спортна организация. Както ще видите и в презентацията, множеството от чиновниците не са наясно кой техният директен началник и кой носи отговорност при вземането на стратегически решения. Отделно чиновниците извършват няколко длъжности едновременно”, показа той.

„ Много да дам образец и със себе си. Аз имам девет години стаж във Футболния съюз и през това време съм отговарял за всички професионални прехвърляния, противоречивите случаи към ФИФА, до неотдавна бях и мач-мениджър на младежкия народен тим. Това значи, че м ого от длъжностните характерности не дават отговор на техните задания. Тече ежедневна връзка с УЕФА и ФИФА. Всички тези отговорности, водят до безредни обстановки и опасности от неточности. Един от главните проблеми е, че тя не е привлекателно място за работа на младите спортни експерти. Причините са доста. Публичният имидж на федерацията и липса на явен конкурс на кандидатстванията ", сподели още Борис Станков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР