Борис Солтарийски от Ку-ку бенд изживява тежки дни. Животът на

...
Борис Солтарийски от Ку-ку бенд изживява тежки дни. Животът на
Коментари Харесай

Сбъднат кошмар! Без жена, без дъщеря, Борис Солтарийски се налива сам в нощта!

Борис Солтарийски от „ Ку-ку бенд ” изживява тежки дни. Животът на артиста рухна, откакто брачната половинка му Аделина взе щерка им и отпътува за Съединени американски щати.

Борис е самичък в България от известно време. Той доста страдал за проваления си брак, само че най-много страдал, че не може да вижда дъщеря си. Това го съсипвало и намирал разтуха в бутилката.

Певецът на Слави все по-често бил забелязван по нощните клубове да се налива с уиски или водка. Изглеждал по този начин, като че ли няма предпочитание за друго.

Причината за раздялата му с Ади не е ясна. Двойката от дълго време имаше проблеми, само че до момента постоянно успяваше да изглади нещата. Този път обаче е дефинитивно.

От години се приказва, че танцьорката е много шавлива и е слагала рога на Борко нееднократно. Това е в основата на размириците посред им.

Не е изключено да се е стигнало до разлъка и поради това, че Аделина желае да емигрира в Съединени американски щати, а на Борис му е уютно да работи на постоянна и сигурна заплата при Слави, прави го от 19 години, вместо да преследва дивото зад граница.

Певецът обаче не можел да превъзмогне най-много раздялата с щерка си. На 26 февруари отпразнувал 41-вия си рожден ден без нея за първи път, което го сринало и го предиздвикало да плаче като бебе точно на празника си.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Борис Солтарийски
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР