Борис Солтарийски изостави Слави Трифонов! Вокалът на Ку-ку бенд забегна

...
Борис Солтарийски изостави Слави Трифонов! Вокалът на Ку-ку бенд забегна
Коментари Харесай

Много близък до Слави го изостави в труден момент

 Борис Солтарийски изостави Слави Трифонов! Вокалът на " Ку-ку бенд " забегна за Щатите. В страната на неограничените благоприятни условия Солтарийски е на турне. Борис ще пее пред нашенци в седем огромни града в Америка.

Изпълнителят ще остане в Съединени американски щати повече от две седмици. От три дни Борис е в Америка, а нощес бе и първата му изява в Чикаго - градът с най-голяма българска общественост. Заминаването на Солтарийски идва в най-важния миг за неговия шеф Слави Трифонов. Дългия и партията му, в която влизат немалка част от неговия екип в малкия екран, се готвят за новите избори, откакто върнаха мандата на президента.

Липсата на Солтарийски е неприятна за водача на " ИТН ". Борис минава за един от най-доверените хора на Трифонов от " Ку-ку бенд ". И постоянно е до шефа си в най-трудните миг. Солтарийски отдавна възнамерява заминаването си в Америка. Заради многото ограничавания с пътуванията, свързани с ковид-кризата, артистът до последно се двоуми дали да замине. Ала взема решение, че в този момент е точният миг да се изяви независимо, без " Ку-ку бенд ", написа " ".

Солтарийски минава през купища инциденти, до момента в който стигне до Съединени американски щати. Той прави няколко PCR теста. Вокалистът взема решение да пропътува голямото разстояние до Щатите непосредствено от Турция. По време на дългия задокеански полет остави учуден, че в самолета на самолетната компания не се предлага алкохол. " Поисках нещо мощно, само че уви, в турските авиолинии не сервират алкохол. Затова съм на сок, а не на вино ", жалва се Солтарийски, който приема тежко неналичието на нещо твърдо по време на полета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР