Борис Рудовски от село Кунино издъхнал на път за Враца

...
Борис Рудовски от село Кунино издъхнал на път за Враца
Коментари Харесай

Съобщиха Току-Що: Смъртта Отново Скова България. Не Успяха Да Дочакат Линейката. Сред Покойниците Е И Борис

Борис Рудовски от село Кунино умрял на път за Враца в личната си кола. Той бил докаран от собствен комшия, който описа, че на Рудовски му прилошало, чакал дълго кола за спешна помощ и помолил съседа си да го закара по най-бързия метод до Враца. Вместо в незабавния център, тялото на мъжа беше свален от лекия автомобил " Форд " и пренесено непосредствено в моргата.

В село Хайредин пък 40-годишна жена издъхнала пред очите на своите съселяни. Тя е припаднала на площада, а хора незабавно позвънили на незабавния телефон 112. Линейката е пристигнала 37 минути след подаване на сигнала, тъй като пътувала от Козлодуй. Кметът на Хайредин Тодор Алексиев от 5 години моли настоятелно всеки здравен министър за разкриването на филиал на Център за незабавна здравна помощ или най-малко незабавен кабинет, само че молбите му получавали отвод.

Последния отвод кметът на Хайредин получил от сегашния здравен министър Кирил Ананиев, който се позовал на статистиката, съгласно която жителите на Община Хайредин не търсят постоянно услугите на Спешна помощ. Според кмета обаче това е по този начин, тъй като жителите на общината сами извозват болните си близки до Спешния център в Козлодуй.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР