Борис Петров, по-известен за българите просто като шеф Петров, отдава

...
Борис Петров, по-известен за българите просто като шеф Петров, отдава
Коментари Харесай

След просташките му обиди към нея: Силвена Роу срина разплутия шеф Петров със земята!

Борис Петров, по-известен за българите просто като началник Петров, отдава се слави като прям тъпанар, безсрамник и човек с очевидни проблеми в държанието, евентуално подбудени от скритите (и явни) комплекси. Той доказваше това неведнъж в ефир като върхът на простотията му мазета във Вип Брадър преди години, а феновете всеобщо се отвратиха от него.

Е, шефчето се поизгуби от очите ни, тъй като просто не го канят в ефир, само че за сметка на това отново изнамери метод да му се чува името. И този метод е като се изрича обидно за някой различен, по-известен от него. В случая това е Силвена Роу, която бе афектирана от Петров и съпоставена с пресъхнал чироз на морска веранда, както и съпоставена с водно конче...

Подигравките бяха във връзка разголени фотоси на Роу на рождения й ден, с които тя не целеше за покаже себе си, а да накара всяка жена над 50 да осъзнае, че в случай че поставя грижи за тялото и здравето си, може да наподобява съвършено и да се усеща по този начин.

След обидите на Петров, Силвена надменно махна с ръка и попита - този път човечец кой беше, тъй като не се сеща за него. " Такива като него, оскъдни душици, непрокопсали в любовта очевидно, аз не ги отбелязвам даже. Но неприятното е, че има дами, които ще го създадат, ще им се заловен на нелепостите и ще страдат. Затова не обръщайте внимание на сходни същества, които избиват върху вас личната си мизерия ", споделя Роу.

Тагове: Силвена Роу шеф Петров Борис Петров Вип Брадър Любов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР