Борис от Игри на волята е сред онези участници в

...
Борис от Игри на волята е сред онези участници в
Коментари Харесай

Борис влязъл в "Игри на волята" с нелека травма! Рекордьорът на Гинес с признание

Борис от " Игри на волята " е измежду тези участници в шоуто, които не търсят интригата, драмата и абсурда, а просто взимат мемоари, преживявания и страсти от играта с цялостни шепи. 

Виж още: Защо Ториното и Пашата се споделят по този начин? И ще влизат ли в политиката?

Той влезе в Игрите като рекордьор на Гинес - нещо, за което не приказва прекалено много по време на шоуто. Но както и да го погледнем, слагането на международен връх нито е елементарно, нито е бързо, а в неговия случай не е било и по никакъв начин леко.

Виж още: Най-хубавата промяна: Половинката на BALLAN за възобновяване след раждането 

В свое стори в Instagram реалити звездата описа за една тежка преживелица малко, откакто направил втория си опит за Гинес - раздрал супраспинатус. Това е дребен, само че извънредно значим мускул освен при човек, който е сложил връх за набирания (бел. ред. - мускулатурата на гърба е водеща при набиранията), само че и за всеки здрав човек. 

Заради контузията Борис не могъл над 6 месеца да прави съвсем никаква спортна активност с лявата си ръка, а година по-късно към момента не можел да се набира, камо ли с тежест. 

Виж още: Родни миски се сплотиха в акция: Красотата няма форма, възраст и цвят!

" От към няколко месеца започнах да мога да поставям 10 килограмовата жилетка и макар болката да упражнявам с нея ", показа той и на драго сърце добави, че към този момент се връща към формата си преди контузията и към този момент тренира на лост с тежести.

Изображение: https://www.instagram.com/boris.nalbantov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР