Борис Мравков по-известен като рапъра Боро Първи успя да шашардиса

...
Борис Мравков по-известен като рапъра Боро Първи успя да шашардиса
Коментари Харесай

Интелигентният рапър Боро I изуми с умения в кухнята в „Черешката”

Борис Мравков по-известен като рапъра Боро Първи съумя да шашардиса освен гостите си, само че най-много фолкаджийката Мария и публиката пред тв приемниците. Никой не очакваше музикантът, който е в млада възраст да сервира такава концептуална вечеря на гостите си.

Мара Отварачката, която ще готви в четвъртък подцени младия мъж и се изрече, че ще им сервира тристепенно меню, тъй като въпреки всичко е млад и е мъж. Само, че рапърът обори чалга звездата  подготви изтънчено 4 степенно меню с френски привкус. Най-много впечатли френската лучена чорба, телешкото винен кебап, само че в гювеч и сладкото прелъщение най-после, което Боро назова саралия чийзкейк.

Старозагорката Мария обаче остана с отворена уста когато разбра, че рапърът е приключил молекулярна биология и то не къде, а във Франция.  И тогава чалгарката изригна: „ По-умен мъж скоро не бях срещала! ”, чистосърдечно си призна тя.  А и къде да срещне, всички знаят в каква среда се подвизава. А феновете се чудят по какъв начин е попаднала в такава компания на интелигенти. Имайки поради, че дели една маса с преводачката Марияна Хил, някогашната министърка на  туризма Николина Ангелкова и журналиста Мирослав Димитров, който посече рапъра с една точка, тъй като не е професионален готвач. С това провокира реакцията на феновете, които го нарекоха Бони в мъжки облекла.

Автор: Бг.днес

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР