Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19

...
Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19
Коментари Харесай

Борис Джонсън към Владимир Путин: Нападение срещу Украйна ще е трагична грешка

Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е е споделил през днешния ден по телефона на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, че съветско нахлуване против Украйна ще е трагична неточност, заяви канцеларията на английския министър председател, представена от БTA.

"Премиерът изрази своята дълбока угриженост във връзка актуалните враждебни дейности на Русия по украинската граница ", е споделил представител на "Даунинг стрийт " 10.

По думите му Джонсън е подчертал пред президента на Русия, че би трябвало да почита териториалната целокупност на Украйна, както и правото й да се отбранява.

"Всяко ново съветско нахлуване в украинска територия ще бъде трагична неправилна стъпка ", е предизвестил Джонсън.

Пресслужбата на Кремъл заяви, че Путин е изтъкнал пред събеседника си обстоятелството, че НАТО не е подготвена съответно да реагира на съветските стремежи да получи гаранции за сигурност. Според известието отводът на Алианса от съответна реакция е бил затулен с аргумента за т.нар политика на отворените порти на НАТО, която "противоречи на основополагащия принцип за сплотеност на сигурността ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР