Борис Джонсън заяви, че не е излъгал парламента за непозволените

...
Борис Джонсън заяви, че не е излъгал парламента за непозволените
Коментари Харесай

Борис Джонсън с ръка върху Библията: Не съм лъгал за партита, не знаех, че са в нарушение

Борис Джонсън съобщи, че не е излъгал Народното събрание за непозволените купони, организирани  на „ Даунинг стрийт “ по време на най-тежките ограничаващи ограничения против разпространяването на коронавирус. Той сподели това на чуване пред парламентарна комисия, отдадено на абсурда, станал прочут като „ Партигейт “, който може да му коства политическата му кариера, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

„ Тук съм, с цел да кажа пред вас с ръка на сърцето, че не съм излъгал Камарата на общините “, сподели Джонсън на съвещанието на парламентарната комисия по привилегиите. „ Всички мои изявления до момента по въпроса са били направени почтено и добросъвестно, въз основа на това, което съм знаел или на това, което съм считал, че знам към дадения миг “, добави той.

Комисията по привилегиите проверява дали Джонсън, който през септември беше свален от власт, съзнателно или неразумно е подвел долната камара на английския парламент, Камарата на общините, при поредност свои изявления за абсурда с купоните.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР