Борис Джонсън води с голяма разлика пред своя съперник Джереми

...
Борис Джонсън води с голяма разлика пред своя съперник Джереми
Коментари Харесай

Борис Джонсън с голяма преднина в надпреварата за лидерския пост във Великобритания

Борис Джонсън води с огромна разлика пред своя противник Джереми Хънт в конкуренцията за водач на английската Консервативна партия на мястото на министър-председателя Тереза Мей макар мощното концентриране на медийното внимание върху неговия персонален живот, демонстрира изследване, представено от ДПА.

Двамата се състезават за гласовете на близо 160 000 членове на консерваторите, откакто депутатите на партията ги избраха да се изправят един против различен в борбата за лидерския пост. На 23 юли ще бъде оповестено кой е спечелилият в конкуренцията.

66 % от партийните членове поддържат Джонсън за водач на консерваторите, а едвам 30 % поддържат Хънт, сочи изследване на уеб страницата за политически вести " Кънсърватив хоум ".

Кампанията на Джонсън беше помрачена от домашна препирня сред него и партньорката му, записана от комшия и предоставена на в. " Гардиън ". " Кънсърватив хоум " обаче съобщи, че този случай съвсем не е повлиял върху неговите позиции.

" Повечето партийни членове доста държат на реализирането на Брекзит и изборна победа на консерваторите и считат, че Джонсън е по-подходящ да извърши и двете ", сподели уебсайтът.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР