Борис Джонсън води с голяма разлика пред своя съперник Джереми

...
Борис Джонсън води с голяма разлика пред своя съперник Джереми
Коментари Харесай

Проучване: Борис Джонсън води с голяма разлика в надпреварата за лидерския пост

Борис Джонсън води с огромна разлика пред своя противник Джереми Хънт в конкуренцията за водач на английската Консервативна партия на мястото на министър-председателя Тереза Мей макар мощното концентриране на медийното внимание върху неговия персонален живот, демонстрира изследване, представено от ДПА.

Джонсън и Хънт се състезават за гласовете на близо 160 000 членове на консерваторите, откакто депутатите на партията ги избраха да се изправят един против различен в борбата за лидерския пост. Очаква се спечелилият в конкуренцията да бъде разгласен на 23 юли.

Според изследване на уеб страницата за политически вести "Кънсърватив хоум " 66 % от партийните членове поддържат Джонсън за водач на консерваторите, а едвам 30 % поддържат Хънт.

Кампанията на Джонсън беше помрачена от домашна препирня сред него и партньорката му, записана от комшия и предоставена на в. "Гардиън ".

"Кънсърватив хоум " обаче съобщи, че този случай съвсем не е повлиял върху неговите позиции.

"Повечето партийни членове доста държат на реализирането на Брекзит и изборна победа на консерваторите и считат, че Джонсън е по-подходящ да извърши и двете ", сподели уебсайтът.

Членовете на Консервативната партия "са склонни да преглеждат "Гардиън " като съперник ", добави новинарският уебсайт. "А откакто вестникът заяви за случая, множеството партийни членове, наподобява, не му обръщат внимание ", сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР