Борис Джонсън се извини на Мат Хенкок за наемането на

...
Борис Джонсън се извини на Мат Хенкок за наемането на
Коментари Харесай

Борис Джонсън се извини за наемането на Доминик Къмингс, казва Мат Хенкок

Борис Джонсън се извини на Мат Хенкок за наемането на Доминик Къмингс и „ вредата “, която някогашният консултант нанесе на реакцията на Covid в Обединеното кралство, съгласно някогашния министър на опазването на здравето на Англия.

Твърдението е направено в писмените показания на господин Хенкок пред Разследването на Covid-19 в Обединеното кралство, които бяха оповестени, откакто той завърши да дава показания персонално в петък.

Г-н Ханкок употребява част първа от появяването му в четвъртък, с цел да нарисува някогашния основен консултант на някогашния английски министър председател като „ злоумишлен артист “, който е подложил чиновниците си на малтретиране, до момента в който се борят с появяването на ковид.

Бившият министър от кабинета разкрива спомагателни детайлности в своето документално мнение от 176 страници, в което се твърди, че господин Къмингс се е опитал да „ централизира властта “ в себе си и е работил без утвърждението на тогавашния министър-председател по време на реакцията на пандемията.

 

Изглежда също...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР