Борис Джонсън призова Украйна да бъде приета в НАТОБившият британски

...
Борис Джонсън призова Украйна да бъде приета в НАТОБившият британски
Коментари Харесай

Борис Джонсън призова Украйна да бъде приета в НАТО

Борис Джонсън прикани Украйна да бъде призната в НАТО

Бившият английски министър председател Борис Джонсън прикани Украйна да бъде призната в НАТО и да ѝ бъдат дадени верните принадлежности за битката ѝ против Русия, предадоха Пи Ей медия и ДПА.

Джонсън направи това изказване на събитие на консерватори в Канада.

„ Решението на този проблем са сигурността и стабилността, които ще дойдат с яснотата за това къде е Украйна и какво е Украйна “, посочи Джонсън.

И Украйна би трябвало да се причисли към НАТО.

Това е единственият логически вид “, сподели още някогашният английски водач.

Борис Джонсън предизвести, че

ще бъде възприето като провокация от Путин,

не трябва да пречат на предприемането на дейности в тази посока.

„ Опитвали сме това... и вижте до каква степен стигнахме по този път. До най-лошата война в Европа от 80 години “, акцентира Джонсън.

„ НАТО е организацията, която вдъхва убеденост и основава непоклатимост, тя ще донесе мир. Междувременно обаче дайте на украинците това, от което имат потребност “, прикани някогашният министър председател.

 

„ Украинците ще свършат работата, в случай че им дадем инструментите. Нека им дадем инструментите “, сподели Джонсън.

Британският политик прикани някогашния американски президент Доналд Тръмп, който се надява да се върне в Белия дом след президентските избори в Съединени американски щати през ноември, да не оказва напън върху Украйна да се откаже от Крим и Донбас в името на мир с Русия – клюки за сходни проекти циркулират в осведомителното пространство, означават Пи Ей Медия и ДПА, предава Българска телеграфна агенция.

„ Ако сте партията на Роналд Рейгън, в случай че желаете да извършите Америка велика още веднъж, тогава не започвайте новия президентски мандат на републиканците... с подчинение на успеха на Владимир Путин. Това би било злополука за Запада и злополука за Америка “, предизвести Джонсън.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР