Борис Джонсън предупреди британската общественост да се подготви да изгуби

...
Борис Джонсън предупреди британската общественост да се подготви да изгуби
Коментари Харесай

Джонсън предупреди британците да се подготвят да губят хора заради коронавируса

Борис Джонсън предизвести английската общност да се приготви да " изгуби близки хора преди да е пристигнало времето им ", защото учени признават, че до 10 000 души към този момент може да са инфектирани във Англия, оповестява " Файненшъл таймс ".

Премиерът съобщи, че всеки със признаци, в това число " нова, непрекъсната " кашлица или висока температура, би трябвало да остане у дома в продължение на 7 дни от през днешния ден, защото държавното управление публично реалокира тактиката си от фаза " задържане " към " закъснение ".

Но макар че разказва опасността от ковид като " най-лошата социална здравна рецесия за едно потомство ", Джонсън съобщи, че няма да следва образеца на Ирландия и Италия и да затваря учебните заведения и да забрани спортните събития, с цел да ограничи разпространяването на заболяването.

В знак на възходящо напрежение в Уестминстър, че Джонсън не изпреварва огнището, Джереми Хънт, някогашен здравен секретар, прикани за по-агресивни дейности, в това число затваряне на домове за грижи за възрастни хора за външни гости.

Той сподели, че страни като Тайланд и Тайван са направлявали огнището, като са подхванали сходни дейности. " Хората ще бъдат загрижени, че не се движим по-скоро към обществено разграничаване ", съобщи Хънт.

На фона на обвиняванията, че Обединеното кралство се движи прекомерно постепенно, Джонсън упорства държавното управление да продължи да се управлява от научните препоръки, които допускат, че затварянето на учебните заведения " може да аргументи повече щета, в сравнение с изгода ".

Правителството е подложен на все по-голям напън да забрани огромни обществени събития, като спортни мачове. Но Джонсън споделя, че ще има " дребен резултат " върху прекъсването на разпространяването.

Правителството обаче удостовери, че вторият тур на договарянията за Брекзит, плануван за Лондон идната седмица, може да бъде отсрочен, до момента в който локалните избори през май също се отсрочват с най-малко пет месеца.

Докато здравното ведомство съобщи, че броят на английските случаи е повишен до 596, Патрик Валанс, основният теоретичен шеф на Обединеното кралство, допусна, че сред 5 000 и 10 000 души във Англия са инфектирани. Известно е, че 10 души са умрели от него във Англия.

" Не е допустимо да спрем всички да се заразят, а също по този начин не е желателно, тъй като желаеме някакъв имунитет за популацията, с цел да се защитим в бъдеще ", сподели той.

Длъжностните лица ще спрат да тестват членове на обществеността, които демонстрират леки признаци и ще се съсредоточат върху по-сериозните случаи в болница.

Крис Уити, основен медицински шеф на Англия, съобщи, че сега чака Англия да доближи върха на болестта след 10 до 14 седмици. " Ако се задвижите прекомерно рано, хората се уморяват ", сподели той, като се базира на отговора на държавното управление. " Това е дълъг път. "

Изказвайки се от Даунинг Стрийт, Джонсън сподели, че неговото държавно управление е " направило всичко, което може, с цел да се предотврати заболяването ", само че съществено предизвести за заплахите на ковид.

" Трябва да се равня с вас, английската общност. Много фамилии ще изгубят обичаните си хора преди времето им ", сподели той. Джонсън добави, че заради липса на имунитет, коронавирусът е по-опасен от елементарния грип и " ще се популяризира доста ".

В идващите седмици всички, които живеят в домакинство с някой, който има признаци, ще бъдат помолени да останат у дома две седмици.

Длъжностните лица считат, че коронавирусът е по-малко инфектиран през първите седем дни откакто човек прояви някакви признаци.

Според ограниченията, държавното управление също по този начин посъветва хората над 70 години да не пътуват с круизи и сподели, че интернационалните учебни пътувания би трябвало да бъдат анулирани.

Никола Стърджън, първият министър на Шотландия, съобщи, че всички събирания на повече от 500 души би трябвало да бъдат анулирани. Тя сподели, че решението не е взето в отговор на медицински съвет, а за облекчение на незабавните служби, които да реагират на експлоадирането на болестта.

Защитавайки решението на държавното управление на Обединеното кралство да овладее заболяването, с цел да облекчи натиска върху NHS, Джонсън сподели: " Ако забавим пика даже с няколко седмици, тогава нашата NHS ще бъде по-силна... можем също по този начин да действаме за разпъване на пика за по-дълъг интервал, с цел да може нашето общество да се оправи по-добре. "

Той също по този начин предизвести, че Обединеното кралство ще се сблъска с " тежък срив в цялата страна в продължение на доста месеци ", който ще наложи управляващите да " активизират милиони хора, с цел да си оказват помощ и поддържат взаимно ".

" Правителството ще направи всичко допустимо, с цел да помогне на вас и вашето семейство. " /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР