Борис Джонсън, по един или друг начин, ще бъде отстранен

...
Борис Джонсън, по един или друг начин, ще бъде отстранен
Коментари Харесай

Борис Джонсън се бори за политическо оцеляване

Борис Джонсън, по един или различен метод, ще бъде отхвърлен преди лятната почивка на Народното събрание

Депутатът от Консервативната партия Андрю Бриджен съобщи пред Военновъздушни сили, че английският министър председател Борис Джонсън "трябва да направи това, което трябваше да направи преди известно време, а точно да подаде оставка ".

"Ако не го направи, партията ще би трябвало да го принуди да се отдръпна ", съобщи Бриджен.

Той сподели, че в идеалния случай другите членове на кабинета би трябвало да подадат оставка и "да изяснят позицията си " - само че в случай че това не стане, по думите му, ще се наложи Комитетът 1922 да избере изпълнителен орган, който ще е подготвен да промени разпоредбите - като по този метод провокира нов избор на доверие към министър-председателя.

"Уверено предвиждам, че Борис Джонсън, по един или различен метод, ще бъде отхвърлен преди лятната почивка на Народното събрание ", сподели Бриджен, съобщи.

Той разказа позицията на младши министри, които са били принудени да защитят репликата на премиера във връзка с Крис Пинчър, че не е бил наясно с предишното му, като "капката, която преля чашата ". Бриджен добави, че министрите от кабинета едвам в този момент са осъзнали убеждението на доста от депутатите, че Джонсън "е екзистенциална опасност за Консервативната партия ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР