Борис Джонсън обяви редица нови ограничения заради новия вариант на

...
Борис Джонсън обяви редица нови ограничения заради новия вариант на
Коментари Харесай

Великобритания също затяга мерките заради Омикрон

Борис Джонсън разгласи редица нови ограничавания поради новия вид на ковид, написа в. Политико, представен от БГНЕС.

Съгласно новите ограничавания от идната седмица ще се изисква документ за имунизации или негативен тест за COVID-19 за влизане в нощни клубове и публични места, а маските за лице ще бъдат наложителни в множеството закрити пространства. Хората в Англия също ще бъдат помолени да работят от у дома в случай че е допустимо от идната седмица.
Англия може да вкара по-строги ограничения поради Омикрон
Англия може да приложи по-строги противоепидемични ограничения против Covid-19, в това число рекомендация за работа от у дома, като това мо...

Мерките съставляват набор от ограничавания за изключителни обстановки на Англия, наименуван „ План Б “, направен от министрите през есента. Джонсън сподели, че новите ограничения са нужни, с цел да се предотврати високия брой хоспитализии и смъртни случаи.

„ Става все по-ясно, че е доста по-заразен от предходния вид Делта и се популяризира бързо по целия свят “, сподели министър председателят на конференция на Даунинг стрийт. „ Сега най-отговорно е да задействаме проект Б в Англия “, сподели той.

Обявяването на новия проект идва единствено часове след оставката на държавния консултант Алегра Стратън, която разбуни духовете с изтекло видео на Стратън и други чиновници на Даунинг стрийт, които се майтапят за провеждането на коледно празненство предходната година, до момента в който Обединеното кралство беше в локдаун. По-рано през днешния ден Джонсън се извини за видеото и сподели, че е бил „ неведнъж уверяван, че няма празненство “.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР