Борис Джонсън обяви, че иска да подобри Великобритания, след като

...
Борис Джонсън обяви, че иска да подобри Великобритания, след като
Коментари Харесай

Борис Джонсън с редица обещания - от Брексит на всяка цена до по-добър живот за пенсионерите

Борис Джонсън разгласи, че желае да усъвършенства Англия, откакто публично бе показан като министър-председател. В изказване на "Даунинг стрийт " 10 Джонсън уточни, че Обединеното кралство изрично ще напусне Европейския съюз на 31 октомври. Той съобщи, че хората, които се съмняват в Брексит, бъркат.

В речта си новият английски министър председател направи редица обещания - да усъвършенства живота на пенсионерите и да влага в превоза и инфраструктурата. Той посочи, че желае да реформира бранша на обществените грижи, защото предходните държавни управления са се провалили заради огромните разноски.

"Ще го оправим един път вечно с явен проект, който сме подготвили и с цел да дадем на всеки по-възрастен човек достолепието и сигурността, които заслужават ", настоя той.

Джонсън изброи необятна гама от вътрешни упоритости, в това число възстановяване на инфраструктурата, набиране на 20 000 нови полицейски чиновници и по-ефективни разноски за обучение.

Той даде обещание също по този начин да ускори бранша на биотехнологиите и галактическата просвета във Англия, да промени данъчните правила, с цел да обезпечи тласъци за вложения, както и да направи повече за поощряване на грижите за животните.

Новият английски министър председател скоро ще разгласи някои висши назначения в кабинета си. По информация на "Би Би Си " сега той се среща с министри, които възнамерява да освободи

Първите, които се разделят с постовете си, са министърът на защитата Пени Мордънт и министърът на превоза Крис Грейлинг
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР