Борис Джонсън обвини Путин за отравянето на Скрипал Член на

...
Борис Джонсън обвини Путин за отравянето на Скрипал Член на
Коментари Харесай

Стивън Кинок: Местим Световното по футбол в друга страна

Борис Джонсън упрекна Путин за отравянето на Скрипал

Член на английския парламент счита, че Световното състезание по футбол би трябвало да се организира година по-късно в друга страна.

„ Мисля, че би трябвало съществено да разгледаме опцията координирано да се обърнем към ФИФА и да приказваме за преместването на шампионата с една година – за 2019, в друга страна или страни ”, сподели Стивън Кинок.

„ Путин вложи милиарди в организирането на международното състезание и в него вижда опция да показва режима си пред целия свят ”, споделя той пред „ Мирър ”, представен от Блиц. Инициативата на Кинок е по отношение на случая, който се случи с някогашния полковник от ГРУ Сергей Скрипал.

В началото на март той и щерка му Юлия бяха отровени с невро-паралитично вещество в Солсбъри. Англия счита, че някогашният офицер от съветското разузнаване е токсичен с вещество, създадено в Русия.

Според английския външен министър Борис Джонсън не е изключено персонално президентът Владимир Путин да е поръчал Скрипал. Германският канцлер Ангела Меркел отхвърли предлагането за протест на Световното състезание. /Марица.бг

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР