Борис Джонсън, който е фаворит да стане британски премиер, обяви,

...
Борис Джонсън, който е фаворит да стане британски премиер, обяви,
Коментари Харесай

Борис Джонсън предупреди ЕС да не налага Наполеонови мита при Брекзит без сделка

Борис Джонсън, който е любимец да стане английски министър председател, разгласи, че е подготвен да изведе Англия от Европейския съюз без съглашение на 31 октомври и съобщи, че всеки опит на Европейски Съюз да наложи мита ще бъде сходен на блокадата от епохата на Наполеон , оповестява " Ройтерс ".

Тригодишната рецесия с Брекзит на Обединеното кралство може да се задълбочи, защото обещанието на Борис Джонсън за излизане от Европейски Съюз със или без съглашение на 31 октомври, може да предизвика спор с английския парламент, който даде да се разбере, че се опълчва на излизане без съглашение.
 Хънт към този момент изпреварва Джонсън за лидерския пост на консерваторите
Хънт към този момент изпреварва Джонсън за лидерския пост на консерваторите

След шумния скандал на Джонсън с приятелката му…

Без съглашение значи, че няма да има временен интервал, тъй че излизането ще бъде внезапно, кошмарният сюжет за доста бизнес водачи и фантазията на последователите на корав Брекзит , които желаят уверено разкъсване с Общността.

Джонсън, който е някогашен външен министър и кмет на Лондон, означи, че е уверен, че Европейски Съюз ще се съгласи на ново съглашение, основаващо се частично на " мъртвото " съглашение за излизане на английския министър председател в оставка Тереза Мей.

" Моето заричане е да излезем от Европейски Съюз на Хелоуин на 31 октомври ", разяснява Джонсън пред Би Би Си, добавяйки, че имало " механически алтернативи ", с цел да се предотврати връщането на твърда граница сред Ирландия и Северна Ирландия, която е част от Обединеното кралство.
 Борис Джонсън, не бъди страхливец, прикани Джереми Хънт
Борис Джонсън, не бъди страхливец, прикани Джереми Хънт

В публикация за " Таймс " Хънт прикани за почтена и открита конкуренция

Джонсън препотвърди позицията си, оспорвана от мнозина, че Англия може да резервира безмитната търговия с Европейски Съюз след излизане без съглашение.

" Смятам, че би било доста необичайно, в случай че Европейски Съюз реши самичък... в случай че те решат да наложат мита за артикули , идващи от Обединеното кралство, това би било... завръщане към континенталната система на Наполеон ", посочи Джонсън.

" Континенталната система " на Наполеон Бонапарт е обсада, чиято цел е да удари стопанската система на Англия по време на Наполеоновите войни при започване на XIX век.
 Джонсън държи на Брекзит в период, отхвърля коментар за персоналния си живот
Джонсън държи на Брекзит в период, отхвърля коментар за персоналния си живот

Не разяснява полицейското посещаване след абсурда с приятелката му
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР